Facebook Pixel
Växthus-Drivhus Greenhouse GH-5 5kvm UV-resistenta polycarbonat skivor

Växthus-Drivhus Greenhouse GH-5 5kvm UV-resistenta polycarbonat skivor

Växthus-Drivhus Greenhouse GH-5 5kvm UV-resistenta polycarbonat skivor

Praktisk växthus på 5 kvm med skjutdörr. Drivhuset är tillverkat i aluminium och är väderbeständigt. Drivhuset passar ypperligt för dig som är hobbyodlare.
Detta är ett solidt och fint växthus till ett lågt pris.

Växthuset levereras med 4mm polykarbonat skivor. Skjutdörren är platsbesparande och har bra utluftnings möjligheter. I standard utförande levereras drivhuset med en takventilations lucka men som kan uppdateras med auto öppnare. Auto öppnaren behöver ingen ström utan öppnar sig gradvis från 18-35 grader.

Vid 35 grader är luckan fullständigt öppen och vid 18 grader stängd.

UV-resistenta polycarbonat skivor bidrar till att plantor, grönsaker, blommor frodas i växthuset då naturligt solljus släpps in samt att de väder skyddas. 

Storlek på växthus: 5 kvm, 9,78 m3
Mått: Längd: 257,4 cm x Bredd: 195 cm Höjd 195cm.
Nettovikt: 48 kg
Bruttovikt: 52kg

var 9 990,00 kr Special Price 7 990,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
Drivhus 5kvm
Praktisk växthus på 5 kvm med skjutdörr. Drivhuset är tillverkat i aluminium och är väderbeständigt. Drivhuset passar ypperligt för dig som är hobbyodlare. Detta är ett solidt och fint växthus till ett lågt pris. Växthuset levereras med 4mm polykarbonat skivor. Skjutdörren är platsbesparande och har bra utluftnings möjligheter. I standard utförande levereras drivhuset med en takventilations lucka men som kan uppdateras med auto öppnare. Auto öppnaren behöver ingen ström utan öppnar sig gradvis från 18-35 grader. Vid 35 grader är luckan fullständigt öppen och vid 18 grader stängd. UV-resistenta polycarbonat skivor bidrar till att plantor, grönsaker, blommor frodas i växthuset då naturligt solljus släpps in samt att de väder skyddas. Storlek på växthus: 5 kvm, 9,78 m3 Mått: Längd: 257,4 cm x Bredd: 195 cm Höjd 195cm. Nettovikt: 48 kg Bruttovikt: 52kg
Mer information
SKU Drivhus 5kvm
Description Praktisk växthus på 5 kvm med skjutdörr. Drivhuset är tillverkat i aluminium och är väderbeständigt. Drivhuset passar ypperligt för dig som är hobbyodlare. Detta är ett solidt och fint växthus till ett lågt pris. Växthuset levereras med 4mm polykarbonat skivor. Skjutdörren är platsbesparande och har bra utluftnings möjligheter. I standard utförande levereras drivhuset med en takventilations lucka men som kan uppdateras med auto öppnare. Auto öppnaren behöver ingen ström utan öppnar sig gradvis från 18-35 grader. Vid 35 grader är luckan fullständigt öppen och vid 18 grader stängd. UV-resistenta polycarbonat skivor bidrar till att plantor, grönsaker, blommor frodas i växthuset då naturligt solljus släpps in samt att de väder skyddas. Storlek på växthus: 5 kvm, 9,78 m3 Mått: Längd: 257,4 cm x Bredd: 195 cm Höjd 195cm. Nettovikt: 48 kg Bruttovikt: 52kg
Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account