Facebook Pixel

Engrosservice har över 15 års erfarenhet av e-handel, och ger dig möjlighet att sälja våra produkter på ett enkelt och problemfritt sätt. Registrera dig idag för att komma igång. Vi har många spännande produkter inom kategorierna:

Hem, sport och fritid.

Vi söker personer som vill marknadsföra sig inom följande områden:

  • Facebook och Instagram
  • Online marknadsföring
  • Influencers och bloggare
  • Display marknadsföring
  • Nyhetsbrev marknadsföring

Hur fungerar vårt affiliate program?

1. Registrera dig

Efter att du har registrerat dig blir du Affiliate-medlem genom att markera kryssrutan i avsnittet Mitt konto.

2. Främja

Affiliate-medlem kan skapa sin egen kupongkod

3. Få provision betald

Dela din kupongkod med potentiella kunder. Efter beställning får du en provision.

Restriktioner:

Observera att vi kontrollerar om din webbplats uppfyller våra kriterier eftersom vi har vissa begränsningar för vårt affiliateprogram. Till exempel förbjuder vi klickstimuleringsprogram. Dessutom är rasistiskt, pornografiskt, våldsamt, hatiskt och kriminellt innehåll inte tillåtet i vårt hänvisningsprogram. Gå till Begränsningar för att se hela listan för att se till att din webbplats håller den standard vi kräver.

Kom igång idag!

Dra nytta av vårt hänvisningsprogram och locka kunder genom att marknadsföra våra produkter. Du kan enkelt skapa dina egna produktkampanjer via ditt konto. Njut av fördelarna med vår dynamiska provisionsmodell och tjäna pengar enkelt. När försäljningen är registrerad skickar vi ut varan och du får utbetald provision för försäljningen. Alla hänvisningar du gör registreras på ditt konto.