Facebook Pixel

Blandare Kök & Bad

Blandare – få ner dina vattenkostnader med snygg design

Att ha både snygga och funktionella blandare i hemmet är viktigt, både för miljön men såklart även för inredningen. Hos Engrosservice kan du köpa flera olika blandare som har varierande design och funktion. Vissa kan reglera vattentemperaturen genom en temperaturspärr. Detta är en väldigt användbar funktion för de som har barn som kanske råkar dra på vattnet alldeles för varmt. Du kan köpa riktigt snygga badrumsblandare som är utformade så att de skapar som ett vattenfall när du sätter på vatten. Dessa är perfekta att ha i ett badkar men fungerar även fint vid handfatet. Vad för typ av blandare du än är ute efter så kan du vara säker på att hitta en bra hos Engrosservice.


Trygg handel till rätt priser

Engrosservice satsar hårt på att alltid kunna erbjuda dig som kund de bästa och lägsta priserna. För att kunna göra detta köper de in stora mängder varor direkt ifrån tillverkarna. Genom att göra det kan de få ett lägre inköpspris och på så sätt erbjuda sina kunder marknadens bästa priser. På hemsidan hittar du flera bra alternativ på både köksblandare och badrumsblandare, alla till hög kvalitet och av snygg och trendig design. Kanske behöver du något annat till hemmet? Hos Engrosservice hittar du allt ifrån kylskåp till fjärrstyrda bilar och helikoptrar. Om du tröttnat på att skotta bort snö vareviga vinter så bör du investera i en ordentlig snöfräsare. Allt detta och ännu mer hittar du hos Engrosservice till rätt priser. Handla tryggt med både faktura och bankkort.

Meta title: Blandare kan ha både olika utseenden och funktioner Meta description: Håller du på att renovera badrum eller k
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

3 artiklar

per sida
 1. St-Tropez Zinco marmor blandare
  500,00 kr
 2. -52%
  St-Tropez Magento design blandare
  var 2 698,00 kr Special Price 1 298,00 kr
 3. -57%
  St Tropez Zinco blandare
  var 2 990,00 kr Special Price 1 298,00 kr
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

3 artiklar

per sida