Facebook Pixel

Välkommen som kund hos Engrosservice!

Vårt mål är att ha nöjda kunder och vi kommer att göra allt för att möta dina förväntningar. Inget inköp har slutförts förrän du som kund är helt nöjd. När du handlar hos Engrosservice kan du alltid känna dig trygg.

Ångerrätt i 14 dagar vid distansförsäljning

Vår inköpssäkerhet ger dig som privat kund alltid ångerrätt i 14 dagar vid distansförsäljning! Spara originalförpackningen om du vill returnera en produkt och få pengarna tillbaka. Du måste alltid kontakta kundservice innan du returnerar något till oss.
Kostnad för returfrakt samt hanterings kostnader tillkommer.

kundservice@engrosservice.se Tel: 010-2070708.

Returrätt

Engrosservice erbjuder mycket bra returmöjligheter. Hos oss kan du returnera produkten om du inte är nöjd med den. Det enda kravet är att du inte har skadat produkten eller på något annat sätt gjort så att produkten har förlorat i värde. Ett sådant "öppet köp" erbjuds i 14 dagar efter att du har handlat din produkt så att du har gott om tid att lära känna produkten.

Orderbekräftelse

När du har lagt din order får du omgående orderbekräftelse till din e-post. Den innehåller följande information: - Beställningens ordernummer - Antal artiklar du beställt - Pris per artikel och totalsumman. Ha ordernummer tillgängligt för eventuella kontakter med kundtjänst.

Betalningsalternativ

Vi accepterar för närvarande VISA och Mastercard. Du anger kortnummer och giltighetsperiod som anges på kortet (månad / år).

Du kan även betala med Klarna Checkout faktura/delbetalning vid köp.

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig.

Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.

 

Viktigt! För din egen säkerhet och trygghet har vi ett insynsskyddat orderformulär, dvs att allt innehåll är krypterat och inga utomstående kan dela den information du gav.

Säkerhet vid betalning

Det är 100% säkert att betala med kreditkort på Engrosservice. Engrosservices servrar använder avancerad krypteringsteknik som kallas Secure Sockets Layer (SSL). När vår säkerhetsserver har fått informationen på ditt betalkort, skickas den direkt till banken krypterad. Under själva överföringen krypteras dock inte order- och adressdata. Betalning med kreditkort är i enlighet med lagen om onlinebetalning. Vår webbutik är också SSL-säkrad.

Leveranstid

Vår normala leveranstid är 3-7 vardagar från mottagandet av bekräftelsen, men ibland kan en produkt tillfälligt säljas slut och leveranstiden kan därför vara längre. Till Sverige skickar vi två gånger i veckan med Postnord. (Tisdagar & Torsdagar)

Pris och betalning

Vi reserverar oss för slutförsäljning, feltryck och prisjusteringar där prissättningen är orimligt låg, i dessa fall förbehåller vi oss rätten att korrigera dessa. Engrosservice förbehåller sig rätten att när som helst innan Leveransdagen justera angivna priser, under förutsättning att kunden därvid meddelas. Kunden äger då skriftligen häva köpet i enlighet med Ångerrätt.

Transport och leverans

Engrosservice samarbetar med Postnord för alla leveranser till Sverige.

Om produkten är skadad eller förlorad under transport från Engrosservice till dig, är Engrosservice ansvarig för betalningen. I så fall måste du meddela oss inom 7 dagar efter beräknad ankomsttid. Om du å andra sidan har returnerat en produkt och den är skadad eller kommit bort ligger betalningsansvaret på dig. Vi rekommenderar att du som kund tar ner Postnords APP så du får en bra överblick på dina beställda varor.

Ångerrätt / Återbetalning

Vi kommer alltid att ge dig en tidsfrist på 14 dagar från den dag du fick produkten! Du har full rätt att byta till en annan produkt om du vill. Kostnaden för tur-retur betalas av dig som kund om produkten måste skickas som ett brev eller paket. Vi kräver att produkten är i samma skick som när du mottog den och att det ska vara förpackat i originalförpackningen tillsammans med allt informationsmaterial.

Specialbeställda eller monterade varor efter kunds önskemål, då gäller inte ångerrätten.

Tänk på att ångerrätt inte gäller för företag utan enbart för konsument (privatperson).
Återbetalning av varor sker via banköverföring inom 20 arbetsdagar efter mottagandet av varan.

Denna blankett skall fyllas i och mailas till oss vid utnyttjande av Ångerrätt: Ångerblankett

Force Majeure

Skulle det finnas en situation som gör det omöjligt för Engrosservice att uppfylla sina skyldigheter enligt detta avtal och som enligt gemensam lag anses vara force majeure, upphör den berörda partens skyldigheter så länge som den extraordinära situationen kvarstår. Force Majeure anses till exempel vara en lagändring, arbetskonflikt, strejk, lockout eller andra omständigheter som parterna inte äger, såsom krig, uppror, brand, explosion eller statligt ingripande. Detsamma gäller för plötsliga förändringar i produktmarkering, varningstexter, försäljningsförbud eller beslut av myndigheter som påverkar marknaden och produkterna i negativ eller onormal nedgång på marknaden.

Reklamationsrätt

Engrosservice följer konsument köplagen. Detta ger dig rätt att reklamera en produkt inom 36 månader. Förutsättningen är att du kan bevisa att felet fanns vid köpet och inte på grund av slitage. Glöm inte att spara kvittot. Ett kvitto krävs för reparationer eller andra åtgärder.

Om du har fått felaktig, skadad eller defekt leverans ska detta reklameras till kundservice kundeservice@engrosservice.se Tel: 010-2070708. Felaktiga eller skadade varor vid leverans måste reklameras så snart som möjligt och senast 7 dagar efter mottagandet. Synlig skada måste reklameras omedelbart och dold skada inom 7 dagar efter mottagandet.

Ej uthämtat gods

Vi förbehåller oss rätten att debitera dig för alla våra kostnader som uppstår i samband med paket som inte hämtats på post / utlämningsställe. En hanteringsavgift på 195:- tillkommer extra i tillägg.

Garanti

Alla varor har en garanti mot material- och tillverkningsfel i 1 år. Garantin gäller om produkten, trots normal användning, går sönder.

OBS! Fakturan gäller som garantibevis.

Konsumentköplagen

Som kund har du alltid de rättigheter som anges i konsumentköplagen.

Övrigt

Engrosservice har rätt till att överlåta eller pantsätta fordringar.

Rättigheter & Skyldigheter

Engrosservice förbehåller sig rätten att använda sina rättigheter samt skyldigheter enligt detta avtal.

Äganderätt

Ägandet av de sålda varorna är Norsk Engros Service tills kunden har betalat för varan i sin helhet. Kunden har således inte rätt att lämna eller sälja varor som säljs till andra förrän full betalning har gjorts. Norsk Engros Service förbehåller sig rätten att ta tillbaka varorna om kunden inte uppfyller villkoren. Vid tvist kommer säljarens försvar i Ski att användas.