engrosservice

Solgaardskog 120 1599 Norge,
Phone: 47- 400 01 767

Välkommen till Engrosservice.se

Handla till pressade priser på engrosservice.se

Minskande ordning

10 artiklar

Minskande ordning

10 artiklar

Snöslungor gör ditt liv enklare

Tänk dig att aldrig någonsin behöva dra omkring med den gamla snöskyffeln igen, det låter ganska skönt va! Med hjälp av en snöslunga kan du bli av med snön på bara några ögonblick. En snöslunga rullar du enkelt omkring med, och maskinen kommer då att forsla bort snön flera meter. Oavsett om du handlar åt ditt företag, eller om du vill använda din maskin för privat bruk är det alltid bra att ha en.
Hos Engrosservice kan du hitta ett flertal olika snöslungor som är utformade för att klara av svår terräng och backar. De stora däcken gör att du enkelt kan rulla omkring maskinen samtidigt som den kastar iväg snön.
Slipp den årliga skottningen och unna dig själv en riktigt bra snöslunga, du kommer inte att ångra dig.

 

Handla prisvärda produkter online

Engrosservice är en internetshop som erbjuder dig som kund massor av högkvalitativa produkter för hemmet, sporter och hobby. Du handlar garanterat till marknadens lägsta priser, men hur då? Jo, Engrosservice har gjort noggranna undersökningar för att kunna köpa sina produkter ifrån den billigaste tillverkaren. Dessutom köper vi in stora mängder varor. Detta gör att vi får ett billigare inköpspris och kan sänka våra egna priser. Köp även andra fantastiska maskiner som gräsklippare, eller unna dig själv en riktigt fräck moped. Hos oss på Engrosservice kan du alltid vara säker på att köpa produkter av högsta kvalitet till marknadens bästa priser. Kolla omkring i det varierande sortimentet och hitta användbara varor redan idag, hos Engrosservice blir du inte besviken.

Snöslungor
Minimal Price: kr318.40
Cxense Display