engrosservice

Solgaardskog 120 1599 Norge,
Phone: 47- 400 01 767

Välkommen till Engrosservice.se

Handla till pressade priser på engrosservice.se

There are no products matching the selection.

Båtar – havets bil

Många av oss älskar att svischa fram på vågorna i en snabb motorbåt. Det är en väldigt speciell känsla som de flesta av oss förknippar med sommar och sol. Att köpa en båt kan dock bli ganska dyrt, och när du väl har själva båten så ska du ju ha någonstans att förtöja den. Det blir lätt många tilläggskostnader som man inte hade planerat med ifrån början. Som tur är så finns det båtar som inte kostar särskilt mycket men som är precis lika roliga att använda, nämligen fjärrstyrda båtar. Hos Engrosservice kan du köpa olika fjärrstyrda båtar som alla kan åka i en snabb hastighet. Till båtarna ingår givetvis motorer som kan köra i upp till 35 km/h.

 

Kvalitetsprodukter till rätt pris

Om du bestämt dig för att köpa dig själv en fjärrstyrd båt, eller om du vill ge bort en i present så har du verkligen gjort rätt val. Fjärrstyrda båtar är jätteroliga och kan användas till många saker. Förutom fjärrstyrda båtar och bilar så kan du även köpa större fordon, som en fyrhjuling eller elektriska fordon för barn. Det är bara fantasin som sätter gränserna för hur roligt du kan ha. När du handlar hos Engrosservice så väljer du själv om du vill betala med en faktura eller om du hellre vill ta det direkt på hemsidan.
Skulle det kännas olustigt att köpa något över nätet så kan du vara lugn. Du får alltid 14 dagars ångerrätt när du handlar över internet, bra va!

Cxense Display