Facebook Pixel

Cyklar-Elcyklar

Cyklar – en tidig uppfinning

Den allra första cykeln uppfanns 1817 av Karl Drais. Cykeln såg nästan ut som de moderna Cykel vi har idag, men den saknade både kedja och pedaler. Lite senare, 1870 skapades en lite mer annorlunda cykel, de flesta av oss har nog sett den, cykeln med ett gigantiskt framhjul och ett litet bakhjul. Trots det ganska löjliga utseendet så användes den flitigt av både atleter och av vanligt folk. Idag satsar vi mer på funktion och design och man kan köpa allt ifrån stilrena damcykel med en tjusig korg till mer tuffa mountainbikes med massor av växlar och tåliga hjul. Hos Engrosservice kan du köpa både smarta hopfällbara elcyklar men även en cykel som klarar av en tuffare terräng.

 

Alla Cyklar levereras i kartong och viss montering krävs.

Saknas kunskapen att montera cykeln rekommenderar vi att ni tar cykeln till en cykelverkstad för montering. Kom ihåg att ofta kontrollera däcktryck och även olja in kedjan. För att din cykel ska hålla sig i ett bra skick krävs lite underhåll.

Ramnummer sitter stansat i botten på ramen under vevpari. Spara det numret då det behövs vid tex stöld. Ramnummer sparas inte av oss. 

Läs mer här vad som gäller vid framförande av elcyklar över 250w på "Transportstyrelsen" .

 

Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

33 varor

Sida
per sida
  1. -18%
    Polar elektrisk trehjulscykel fatbike 500W 48V 13AH ryggstöd
    var 39 990,00 kr Special Price 32 990,00 kr
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

33 varor

Sida
per sida